Tinder – Seznamka na mobilu

images-2

Chcete využít služeb seznamky na mobilu? Proč ne? S rozmachem mobilních aplikací je toto možné. Před několika měsíci dorazil do Čech Tinder – Seznamka na mobilu. Mobilní aplikace pro vaše telefony, kterou budete mít stále sebou. Pojďme si představit jak tato seznamka funguje.

Mobilní seznamovací aplikace Tinder vznikla na Californské univerzitě v roce 2012. Už v následujícím roce se potvrdila její výjimečnost tím, že Tinder získal cenu pro nejlepší starup roku. Do dneška byl Tinder přeložen do 24 světových jazyků a překonal hranici 1,5 miliardy registrovaných profilů. Denně vygeneruje více než 21 miliónů schod (propojení) mezi uživateli.

tinder 2

Jak funguje seznamování na Tinderu?

Seznamka Tinder funguje na základě jednoduchého principu Ano/Ne. Fotky uživatelů jsou vám postupně nabízeny a vy tahem prsu rozhodujete, zda se vám osoba na fotce zdá přitažlivá, nebo ne. Pokud nemáte zájem o seznámení, fotku přejedete prstem směrem doleva, pokud se vám osoba na fotce zdá přitažlivá, přetáhnete prstem směrem doleva. Vaše fotografie je stejným způsobem nabízena ostatním uživatelům.

Když někdo z vámi vybraných uživatelů označí že se mu líbíte, dojde k tak zvanému propojení. To znamená, že oba uživatele projevili o sebe zájem. Na tento stav vás upozorní aplikace ve zprávách. Vy můžete následně dotyčnému napsat osobní zprávu a seznámit se. Chytrým propojením s Facebookem vám Tinder také nabízí podrobnosti o uživatelích. Dozvíte se jakou muziku dotyčný poslouchá, filmy viděl a případně jaké stránky lajkoval. Výhoda je také to, že vám aplikace prozradí, zda máte nějaké společné přátele. Toto vše vám jistě pomůže k rychlejšímu navázání konverzace.

Jak nastavit aplikaci?

K registraci na Tinderu musíte použít váš facebookový profil. Toto se nedá obejít. Tinder tím dostane přístup k vašemu jménu a zálibám, které následně využívá k nabídce relevantních partnerů. Nebojte se spojení s Facebookem. Tinder je velmi diskrétní a nezveřejňuje žádné informace na vašem facebookovém profilu. V aplikaci si vyberete vzdálenost ze které vám má Tider uživatele nabízet. Počítejte s tím, že aplikace vám bude nabízet i cizince, kteří jsou zrovna ve městě. To může být velká výhoda, pokud si budete chtít procvičit svoji angličtinu třeba večer v baru.

Závěrem

Tinder – Seznamka na mobilu je v tento okamžik velmi populární. Nejedná se o žádnou seznamku, kde uživatelé hledají partnera pro celý život. Pokud ale máte chuť se trochu zabavit, pobavit se na mobilu, eventuelně se s někým večer vyjít, je seznamka Tinder pro vás to pravé. Není důvod čekat, aplikaci stáhnete zde:


apple    andy

O nás

Kategorie

© 2024 Všechna práva Vyhrazena